www.google.nl: “trouwjurk vermaken”..
Al snel kwam ik op de website van Maria terecht. Dáár was ik naar opzoek!

Een tijd daarvoor hadden mijn moeder, zus en ik mijn moeders trouwjurk uit 1984 uit de doos gehaald en aangepast.. “zoiets zou ik nu ook echt uitkiezen” zei ik. “Je mag deze wel aan hoor” grapte mijn moeder. Ik dacht alleen maar, “jaaaaa!”
Natuurlijk moest het een en ander net even anders, maar de stof van de jurk en het bijzondere patroon erin wilde ik heel graag gebruiken.
Na goed overleg (mogen we dan wel knippen in deze jurk enzo en wat als het kapot gaat..?) zijn we samen op pad gegaan en is Maria met de jurk aan de slag gegaan om het helemaal zo te maken zoals ik dat graag wilde en zoals het bij mij past. We zijn aan de ene kant best dicht bij het origineel gebleven, maar toch is het een andere jurk geworden. Dankzij de vragen die Maria stelt, door haar creativiteit en mede door de fijne adviezen van haar en m’n moeder en m’n zus kwamen we hier samen heel goed uit. Ik ben ontzettend blij met de jurk. Hij past helemaal bij mij en het voelt heel speciaal om straks te trouwen in de originele jurk van mijn moeder❤️

Het is nu oktober. Hopelijk kunnen we in juni genieten van onze bruiloft zonder de impact van Corona, want ondanks dat er nog wat prachtige stof over is, hoop ik niet dat ik er nog een mondkapje van moet laten maken 😉 dank je wel voor alles Maria, mooi mens. Wat ben ik blij dat Google me jou heeft laten vinden. Het was ons 2uur reizen zeker de moeite waard.
De foto’s komen na de bruiloft! (Ok, een klein tipje van de sluier)

Happy Hilde 🙂

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Chat