Al vroeg in onze planning van ons huwelijk was ik tegen een jurk aangelopen, die met enkele aanpassingen weleens mijn droomjurk zou kunnen zijn. De bruidszaak wist ook wel een goed coupeuse, in Kerkdriel.

Nu is Kerkdriel vanuit mijn woonplaats 90 minuten rijden, toch maar een afspraak gemaakt met Maria. En ik heb hier geen seconde spijt van gehad! Samen hebben we mijn ideeën doorgenomen en hebben uiteindelijk toch voor een andere aanpak gekozen. Fijn dat er zo goed werd meegedacht!

Omdat we, wegens bekende omstandigheden, onze bruiloft een jaartje hebben uitgesteld mocht ik dit jaar nog een keer terug voor wat kleine laatste aanpassingen. Vanwege de afstand nog met Maria overlegd of we, met het oog op de reistijd, dit niet bij een coupeuse meer in de buurt konden doen, wat ze overigens helemaal niet vervelend vond. Uiteindelijk gewoon naar Kerkdriel gereden. Het voelde toch een beetje alsof je een Rembrandt laat afmaken door een stagiaire.

En wederom was dit de goede keuze, de laatste aanpassingen maakten de jurk wederom tot mijn droomjurk. Ik heb me niet eerder zo mooi gevoelt.

Dank aan Maria, voor haar enthousiasme, professionaliteit en vriendelijkheid! Een aanrader voor iedere bruid in spe!

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Chat