Prachtige trouwjurk van moeder

Lieve Maria,
Mede dankzij jou is 28.06.2019 de mooiste dag ooit geworden.
Samen hebben wij aan mijn moeders jurk gewerkt (47 jaar oud), maar wat een plaatje is het geworden. Niets was je te veel, telkens kwam ik weer met een nieuw idee aan, maar het eindresultaat is super. Ik had me geen mooiere jurk kunnen wensen. Tijdens het maken hebben we er samen wel eens een traantje bij moeten laten.
Bedankt, je bent een geweldig lief mens en zo ontzettend professioneel. Wie weet tot ziens! Dikke knuffel Angela😘

Angela de Best
juli 2, 2019

Super service

Maria heeft mijn jurk netjes en snel ingekort, ze is erg spontaan en goed in haar werk. Nogmaals ontzettend bedankt Maria!

Martine Speksnijder - Koemans
juni 28, 2019

Top

Maria heeft mij het wauw gevoel gegeven, wat voelde ik me fijn in de jurk en heb ik dankzij Maria de dag van me leven gehad. Ik kan niet meer zeggen dan top!

Lieke Lamers
juni 27, 2019

Fantastisch

De jurk die ik gevonden had was de jurk, maar ik wilde hem zo graag in 2 stukken krijgen met een randje buik zichtbaar. Dus op naar Kerkdriel en ja hoor het kon! Nog mooier dan verwacht en wat een oog voor detail! Op de dag zelf was ik de bruid met het wauw effect! Dankjewel, je hebt mijn jurk gemaakt tot een sprookje😘

Maaike Pluk-Wijntjes
juni 24, 2019

Uniek…..

Oh lieve Maria, jij bent meer dan de Koningin als het om aanpassen, vermaken weer wat veranderen gaat. En wat een geduld heb je met mij gehad! Slapeloze nachten om mijn jurk…Ik had de jurk gekocht maar er klopte iets niet… Dat iets werd steeds meer. Maar jij met je gouden handen hebt de jurk zo prachtig gemaakt naar precies wat ik wilde! Je luisterde naar me, dacht mee, gaf advies, en liet me zeker in mijn waarde! Jij bent zeker 1 van de belangrijkste redenen geweest waardoor ik me fantastisch voelde op onze dag !!
Je bent uniek !!
Liefs en kus !! Inge

Inge Veenhuysen
juni 21, 2019

In 1 woord geweldig

Ik heb mijn trouwjurk in een winkel in leiden gekocht waar ze ook galajurken verkopen, ik had maar een heel klein budget.
Er hij moest wat korter gemaakt worden en vanwege de open rug kon ik geen bh aan. Maria heeft alles perfect aangepast en heeft zelfs nog een hele mooie sleep gemaakt.
Ik voelde me op en top bruid!!
Maria zorgt dat je je thuis voelt en komt met geweldige ideeën!!
Het is een echte aanrader!!
Maria nogmaals bedankt voor alles!! Je bent een topvrouw!!

Natascha van Lieshout
juni 9, 2019

Stralend op de bruiloft

Mijn jurk heb ik in de winkel van Anne&john gekocht. Op advies van de winkel naar maria gestuurd voor het vermaken van mijn jurk. Wat een lieve vrouw en meedenkend, vanaf binnenkomst voel jezelf direct thuis. Maria niks was te veel en de jurk was perfect op de bruiloft. Super bedankt!!

Nikkie van Kempen
juni 7, 2019

Droomjurk !!!

I said Yes !! Tegen een trouwjurk bij koonings alleen ging er iets verkeerd met de prijs 😡na lang zoeken.. Eindelijk gevonden in Amerika mijn droomjurk!
Na twee weken kwam hij aan 🤩 alleen natuurlijk nog niet perfect op mijn lichaam… helemaal niet eigenlijk 😏
Via Google bij Maria terecht gekomen en ooh wat was ik zenuwachtig want zou ze het wel kunnen ? En weet ze wel wat ze doet?
Nou dat weet ze zeker wel ,wat een top coupeuse 🥰
Ze heeft er echt alles aan gedaan om hem perfect te krijgen incl een mooie split 🤩
Inmiddels heb ik mogen stralen in mijn droomjurk en dankzij Maria zat hij perfect precies zoals ik het wilde.
Lieve Maria
Nogmaals bedankt voor alles ❤️

Sabrina
juni 4, 2019

Jurk vermaken.

Lieve Maria,

Wat een fijne vakvrouw. Ik geloof niet dat ik een hele makkelijke jurk had om te vermaken. Het ging ook nog eens om 2 a 3 maten kleiner maken. Een topje met kleine details en de rest van tulle. Wat heb jij mijn jurk in 2 pas beurten perfect gemaakt! Het passen bij jou voelde gewoon fijn., zonder schaamte, zonder gekkigheid. Ik vertelde je mijn verhaal van het passen, een jurk die ik NOOIT zelf uit het rek gekozen zou hebben. Al lachend trok ik deze jurk aan en al huilend stond ik voor de spiegel. Dit was hem hij is alleen te groot. Gelukkig had ik Maria gespot op fb. Mijn heldin! Bedankt en nog eens bedankt. Je bent een topper.

Jacqueline Janssen-Herngreen
juni 4, 2019

Gewoon super

Lieve Maria,

Ik had mijn trouwjurk al thuis en toen bleek ik “op de grote dag 19 weken” in verwachting te zijn. Ik zag mijn mooie dag al in het water vallen, tot ik op het internet uw site tegen kwam. Na gebeld te hebben kwamen we langs en werden super netjes en vriendelijk ontvangen. Na de jurk te hebben bekeken en gepast te hebben kon deze gelukkig aangepast en vermaakt worden aan mijn buikje en wensen. U heeft het super netjes gedaan en ik heb een schitterende dag gehad vol met complimenten over de mooie jurk.

Maria nogmaals hartelijk dank.

Helma
juni 4, 2019

Mooi op maat gemaakte trouwjurk

Lieve Maria,
Bedankt voor je super fijne benadering. Ik kwam binnen voelde me direct welkom niet alleen je benadering was fijn, maar je werk is ook uitmuntend. Ik kwam binnen met twijfels over mijn jurk en ging weg met een glimlach van oor tot oor. Door je ervaring en je tips is mijn jurk omgetoverd in mijn droom jurk. Perfect op maat en met prachtige toevoegingen. Ik kan niet wachten om het te showen. Ik liep niet weg met alleen een trouwjurk maar ook met een prachtige bruidjonker pakje voor mijn zoon. Ontzettend bedankt Maria! Een mooie foto volgt na de bruiloft.

Farienne
mei 31, 2019

Ze is mijn redding!

Na dat de bruidzaak waar ik mijn jurk had gekocht in vlammen op was gegaan, konden ze mij nog wel een nieuwe jurk aanbieden(dezelfde) maar niet meer vermaken.
Toen kwam ik via een collega bij Maria en daar ben ik super blij mee.
Ze dacht overal over mee & heeft me geholpen om mijn jurk nog mooier te maken.
Ik ben zeer tevreden en voel me helemaal gelukkig in mijn jurk!

Bedankt Maria voor alle lieve hulp, je bent een topper!

Melissa Gordijn
mei 29, 2019

Restyling moeder’s bruidsjurk

Maria heeft mijn moeders bruidsjurk vermaakt en gerestyled, hij zat me als gegoten en was prachtig, paste perfect bij mijn figuur en stijl! Maria heeft duidelijk al jarenlange ervaring in het vak, ze heeft oog voor je persoonlijke stijl en heeft legio suggesties en accessoires om je te inspireren. De jurk was uiteindelijk prachtig met nieuwe elementen en ook originele elementen, zoals de knoopjes, heeft Maria terug laten komen. Als je een jurk wil laten vermaken of restylen raad ik Maria absoluut aan, zij maakt er iets moois van!

Eline
mei 27, 2019

Ik had ergens een bruidsjurk

Ik had ergens een bruidsjurk laten maken, met een lange sleep. Later zat ik toch niet lekker in mijn maag met die sleep, maar de zaak waar ik de jurk oorspronkelijk had gekocht, durfde het niet aan om de sleep te veranderen en deed ook geen andere suggesties om het wel naar mijn zin te maken. Lekker dan. Via Google kwam ik bij Maria terecht en zij durfde de uitdaging wel aan. En binnen een rap tempo ook!! Maria heeft mijn sleep keurig netjes korter gemaakt zoals ik wilde, met alle versieringen keurig behouden en het geheel zelfs nog netter gemaakt qua hoe de sleep valt. Ik ben zeer tevreden over haar service, en dan heb ik het nog niet eens over haar lieve karakter om je gerust te stellen en alle tijd te nemen om met je mee te denken!
Heel erg bedankt Maria! Wat betreft mijn bruidsjurk kan ik met een geruster hart naar mijn bruiloft toe leven. 🙂 liefs

Stephanie
mei 26, 2019

Super!

Lieve Maria,

Geweldig zoals je mij geholpen hebt! Niet alleen heb je mijn jurk super mooi vermaakt, maar je hebt mij zelfs via email gerust weten te stellen! Ik kon je wel knuffelen toen je mij jouw reactie mailde!! Mijn paniek verdween, ik wist dat het met jouw hulp goed zou komen. En dat was ook zo. Voor elke afspraak nam jij de tijd en voelde ik mij op mijn gemak. Afgelopen zaterdag was de grote dag, en mede dankzij jou, was het een perfecte dag! Dus bij deze, enorm bedankt!! Je bent een topper!

Tanja
mei 23, 2019

Geweldig

De aanpassingen die gedaan zijn door Maria aan mijn trouwjurk. Top.
Hij viel supermooi.
Was echt de bruid.
Dank je wel Maria voor de aanpassingen, tips, thee, koekjes en gezellige gesprekjes.
Ik kan je aan alle toekomstige bruiden aanraden

Astrid
mei 13, 2019

Doen!

Als twijfelende en een beetje onzekere bruid, me best druk lopen maken of ik wel goed in de (ietsje strakke) jurk zou passen… Ook wist ik niet zeker of ik toch een topje of bandjes wilde.
Maria heeft uitgebreid en geduldig een aantal opties laten zien, mocht er thuis ook over nadenken nog. Heel fijn, want meteen besluiten was wel lastig.
Ze kan je heel goed op je gemak stellen en de jurk is helemaal goed op maat nu! Dus alle vertrouwen voor de grote dag!
Zeker een aanrader om naar haar te gaan voor het vermaken of aanpassen van je trouwjurk!

Nicole
mei 11, 2019

Echte aanrader!

Door de trouwjurken winkel doorverwezen naar Maria om mijn jurk op maat te laten maken. Maria neemt de tijd voor je en geeft eerlijk advies. Ze toont veel interesse en weet goed waar ze mee bezig is. Echte aanrader!

Stefanie
mei 9, 2019

Helemaal geweldig!!!

Ik kwam bij Maria via de winkel Bruidje!
Ik had een jurk gekocht maar wilde heel wat aanpassingen, Maria gaf haar eerlijke mening maar probeert er iets van te maken zoals je het in gedachte hebt, en dat is zeker gelukt! Helemaal gelukkig en blij met het eindresultaat heb ik JA kunnen zeggen 🙂
Dank je wel Maria!!

Chantal
mei 8, 2019

Communiejurk

Voor mijn dochter een prachtige communiejurk laten maken van mijn trouwjurk! En het bloemenbandje voor in haar haren. Maria wat heb je dat mooi gedaan, iedereen vond de jurk geweldig. Eindelijk kon mijn dochter hem gisteren aan. Wat was ze blij! Bedankt voor alles. Groetjes Monique en Boëlle x

Monique
april 29, 2019

De kers op de taart

Beste Maria,

Vandaag ben ik met een vrienden in Kerkdriel geweest voor het vermaken van mijn trouwjurk. Naast het iets groter maken van de jurk had je nog een paar tips waardoor mijn jurk die ik al heel erg mooi vond nog veel mooier geworden is. Door een paar kleine aanpassingen heb ik voor mij dan nu ook de meest perfecte jurk die ik me maar kan wensen.

Hierbij wil ik je dan ook hartelijk bedanken voor je gastvrijheid en vakmanschap.

Veel liefs Chantal

Chantal
april 26, 2019

GE-WEL-DIG!

Beste Maria,

Dankzij jou was de afspraak een van de leukste momenten in aanloop naar de bruiloft! Je had alle tijd, nuttige tips en werkt vanuit je eigen gevoel: je wil de bruid voor je kunnen zien als je de jurk vermaakt. Dan maar wat minder afspraken op één dag, zolang je je werk maar met volle overtuiging kunt doen. Jouw oog voor detail en je gezellige babbel hebben ervoor gezorgd dat ik met veel plezier terugdenk aan deze afspraak en jou van harte zal aanbevelen bij toekomstige bruiden. Over een paar jaar hoop ik bij je terug te komen, maar dan mijn zusje als bruid!

Ps. jouw tip om de jurk in een hoeslaken weg te hangen, is goud waard! Hij hangt veilig hoog op zolder, wachtend op de grote dag!

Andrea
april 26, 2019

Ongelooflijk

We zijn speciaal van België naar Nederland gekomen omdat we gehoord hebben dat Maria een soort van tovenares is als het over bruidsjurken gaat. Niets is minder waar! Dankzij jouw hulp en raad waar nodig is de jurk echt AF! Pluim voor jou lieve Maria! Ik kan haar iedereen aanraden! Bedankt voor alles!

Priscilla
april 16, 2019

Surprise-bruiloft

Lieve Maria

Vorige week was het dan zover, onze surprise-bruiloft!!!! Al onze familie en vrienden dachten dat ze op ons 20-jarig jubileum feest kwamen, maar kwamen terecht op onze bruiloft. Een geweldig feest wat niet compleet was geweest zonder een geweldige jurk.
Deze jurk vond ik ruim een jaar geleden op marktplaats en was meteen verliefd. Wel moest er nog het één en ander gebeuren. Door alle recensies op deze site durfde ik het aan, een jurk te kopen die net wat
te groot was en details had die moesten worden gepimped.
Maria, je hebt ons zo hartelijk ontvangen, je snapte wat ik graag wilde veranderen en dacht met me mee om de jurk helemaal eigen te maken. Niemand kon geloven dat dit geen nieuwe jurk was. De afneembare bandjes en de sluier die voor me had waren geweldig!
Ik kan iedereen aanraden om het op deze manier te doen. Dank je wel voor alles!

Liefs José

José
april 12, 2019

omgetoverd tot mijn perfecte jurk!

Lieve Maria, Mijn bruidsjurk was nog niet perfect, maar jij hebt het omgetoverd tot mijn perfecte jurk! Heel erg bedankt hiervoor! Vanaf het eerste contact (via facebook) tot het aanpassen van mijn jurk, heb ik zeker geen spijt dat ik voor jou heb gekozen. Je bent niet alleen goed in jouw vakwerk, maar ook met alles erom heen. Mijn ouders en ik bedanken voor jouw bezorgzaam- en gastvrijheid. Dankzij jou ben ik helemaal er klaar voor! Nogmaals, onwijs bedankt Maria! Dus ben je nog op zoek naar een coupeuse? Wacht niet langer en neem contact op met Maria!

Liefs Yen

Yen
april 11, 2019

Beste Maria, Van harte dank

Beste Maria, Van harte dank voor het super snelle vermaken van mijn trouwjurk. Ik kan niet wachten om de jurk voor de tweede keer te dragen en weer iedereen sprakeloos te zien. Ik ben ontzettend blij mee !!!!

Sabrina

Sabrina
april 11, 2019

Mijn prachtige lange bruidsjurk vol met parels en kralen, een tule-laag, opengewerkt bloemenpatroon en een voering is door Maria professioneel op maat gemaakt. Hierbij zijn alle originele details bewaard gebleven. Maatwerk en handwerk, chapeau!

Maria heeft mijn trouwjurk heel mooi vermaakt! Het was een superdag! groetjes Wendy" "Maria heeft veel oog voor details en neemt voor iedere afspraak de tijd. Ze zorgt er voor dat het echt jouw trouwjurk is en denkt altijd in mogelijkheden! Het kopen, aanpassen en passen is allemaal een feestje en onderdeel van de voorpret. Kortom echt een aanrader, niet twijfelen maar gaan.

Maria heeft mijn trouwjurk prachtig gemaakt! Ik kijk nu nog extra uit naar de bruiloft !

Wendy

Lieve Maria, Voor mijn gevoel was mijn jurk nog niet perfect. Het moest op maat vermaakt worden en nog een aantal andere aanpassingen. Jij hebt mijn jurk omgetoverd en perfect vermaakt!! Ben er ontzettend blij mee en wil je nogmaals danken hiervoor. Voor de lezers van mijn reactie: niet twijfelen of dit wel de juiste plek/Coupeuze is? Ja, dat is Maria zeker! Dus bespaar jezelf al die moeite en gaan!

Liefs Meral

maria is een erg vriendelijke, gezellige en behulpzame vrouw. Ze geeft tips en adviezen en aan de hand daarvan kan je aangeven wat je wil. Vooraf weet je wat je kwijt bent en ik ben tevreden over hetgeen ze gedaan heeft. Goede service!

Onwijs tof/goed/vriendelijk geholpen. Door mijn zwangerschap wilde ik mijn jurk pas heel dichtbij de bruiloft laten vermaken. Dit was absoluut geen probleem (de dag daarvoor was hij klaar) echt super!! Bedankt! Hij zat prachtig!!!?

Mijn jurk was nog niet helemaal perfect maar Maria heeft hem vermaakt en hij zat helemaal perfect. Ik ben echt super goed geholpen. Nogmaals bedankt Maria.

Maria is een heel vriendelijke, behulpzame vrouw. Zij luistert goed naar je wensen, denkt mee en geeft goede adviezen. Zij heeft mijn jurk perfect op maat gemaakt, hij paste perfect! Mede door het vakwerk van Maria heb ik kunnen genieten van de mooiste dag van mijn leven. Vriendelijk bedankt!

Groetjes, Ayate

Maria heeft mijn tweedehandse trouwjurk tot MIJN trouwjurk gemaakt! Ik had heel lang twijfels of ik echt wel een trouwjurk wilde, toen ik hem aantrok nadat Maria hem naar mijn wens had vermaakt twijfelde ik geen seconde meer. Zij begreep direct wat ik wilde, deed goede suggesties en had het in een paar dagen klaar. Zij neemt de tijd voor je en is echt een hele lieve vrouw. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar.

Mijn trouwjurk is mooi op maat gemaakt. Ik ben erg tevreden over de goede service van Maria. Voor elk ""probleem"" is een oplossing en Maria is eerlijk is haar adviezen en neemt echt de tijd om je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Bedankt voor alles!

Lieve Maria Wij hebben zo'n relaxte dag gehad, geweldig mooi weer, veel liefde, warmte en geluk bij elkaar! ? Mijn JURK was PERFECT ?

Liefs Ad en Simone

Geweldig mooi! Ik dacht dat ik al blij was met mijn aankoop van mijn trouwjurk MAAR nadat Maria de jurk onder handen had genomen was deze helemaal perfect. Super leuke ervaring en een mooi begin van de voorpret.!!! Nogmaals dank.

Liefs Lieke

Lieve Maria, Ik wij jou ontzettend bedanken voor het maken van mijn openingsdans jurkje voor de bruiloft.. Je stond open voor mijn wensen..gaf me een super advies.. en voelde me precies aan! Het jurkje was de verrassing van de dag.. want wie heeft er nou een 2e jurk!! Ook je hulp bij mijn echte jurk was super.. het leek alsof ik je al jaren kende..en het was altijd super gezellig!! En ook het vermaken van het jurkje van onze prinses..zo super mooi!! Tot in de puntjes Perfect !!! Je bent een vak vrouw..en ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen!! Ik zou iedereen willen adviseren om bij jou te komen voor het maken/vermaken van hun jurk.. want dan komt het zeker goed!!! MARIA BEDANKT!

Lieve Maria, je bent niet alleen een hele professionele coupeuse...je bent vanaf nu ook mijn persoonlijke styliste 🙂 ! Maria heeft mijn jurk die ik wilde dragen op de Masters of Luxury-beurs weer helemaal persoonlijk op mij aangepast! Erg mooi gelukt vonden we allebei! Eerder had Maria ook mijn trouwjurk helemaal TOP aangepast...dus ik wist nu weer meteen bij wie ik moest en wilde zijn ! Naast dat Maria heel erg goed weet wat ze het beste kan doen met de jurk om 'm tot z'n recht te laten komen is dat het een hele leuke gezellige vrouw is die alle tijd neemt voor je ! Alle euforie die ze in je ziet, beleeft ze met je mee! Hartelijk bedankt Maria!! ...mocht ik weer naar de Masters of Luxury mogen.. ik weet je te vinden 😉 (zie ook Facebook voor de foto's)

Lieve Maria, Je bent niet alleen een vakvrouw van het hoogste niveau en de grootste toewijding. Maar daarnaast ook een erg lief, prettig, zacht en zorgzaam persoon. Meelevend en vol passie. Ik wil je daarom aan iedereen aanraden. Dankjewel voor alle gezellige afspraken en natuurlijk de jurk van mijn dromen!!!

 Maria is echt een vakvrouw!, Nadat mijn trouwjurk vijf jaar in de kast heeft gehangen, vond ik het wel tijd om deze opnieuw te gebruiken voor een feest. Dit jaar in augustus vijf jaar getrouwd dus mijn jurk weer aan:) nu als super gaaf cocktail jurkje! Echt onwijs bedankt .. Je bent een topper

Groetjes Jacqueline

Niet alleen je trouwjapon, maar ook je avondkleding wordt perfect op maat gemaakt... Mijn cocktailjurkje past weer als gegoten! Dankjewel en zeker tot de volgende keer! "Lieve lieve Maria, Mijn bruidsjurk was nog niet perfect. Maar jij hebt het omgetoverd tot mijn perfecte jurk! Je bent niet alleen een professionele coupeuse maar ook heel lief en gast vrij!! Bedankt voor de gezellige gespreken en vooral bedankt voor het vermaken van mijn bruidsjurk! Ben er super blij mee!! 🙂 Voor de lezers van mijn reactie: Ik zal Maria zeker aanraden voor het vermaken van je bruidsjurk!!! Ze is betrouwbaar en heel goed in haar werk!!

Hallo, Bedankt voor het aanpassen van mijn jurk. Ik ben er erg blij mee!

Heel fijn geholpen door Maria, ze neemt de tijd, geeft vertrouwen en mijn jurk past perfect! Ook de jurk van moeders kon vermaakt worden! Geweldige service!! *****

Mijn mooie bruidsjurk was al heel mooi, maar nog niet perfect voor mijn gevoel. Maria heeft er voor gezorgd dat het echt de jurk was voor mij, totale perfectie! Zoals hier al eerder word beschreven neemt ze alle tijd voor je, ze weet precies wat je wilt waar door ze ook heel gemakkelijk met ideeën komt waar je zelf nog niet aan gedacht had ! Een hele lieve vrouw, waarbij je helemaal kan los gaan met jouw ideeën, ze heeft overal een oplossing voor en niets is te gek.

Lieve Maria, Mijn bruidsjurk was nog niet perfect, maar jij hebt het omgetoverd tot mijn perfecte jurk! Heel erg bedankt hiervoor! Vanaf het eerste contact (via facebook) tot het aanpassen van mijn jurk, heb ik zeker geen spijt dat ik voor jou heb gekozen. Je bent niet alleen goed in jouw vakwerk, maar ook met alles erom heen. Mijn ouders en ik bedanken voor jouw bezorgzaam- en gastvrijheid. Dankzij jou ben ik helemaal er klaar voor! Nogmaals, onwijs bedankt Maria! Dus ben je nog op zoek naar een coupeuse? Wacht niet langer en neem contact op met Maria!

Liefs Yen

lieve Maria , Super bedankt !!! Dankzij jou heb ik afgelopen donderdag een droomdag genoten in Las Vegas ! Mijn trouwjurk kreeg dankzij jou na 12 jaar een tweede kans ! En wat heb ik gestraald !! Van een klassieke jurk met lange sleep na een pittige korte jurk met geweldige tule sleep en bijpassende bolero . Geweldig !! Bij een volgende gelegenheid kom ik zeker bij jou terug ! Je voelde precies aan wat ik bedoelde ... En de warme ontvangst met koekjes en heerlijke koffie ... Geweldig ! Je neemt echt de tijd voor jouw klanten . Dankjewel !

Lieve groet , Mireille

Wat heb ik genoten van elke afspraak bij Maria. Haar professionaliteit, warme persoonlijkheid en gastvrijheid zorgden ervoor dat ik met een gerust hart naar huis ging. Mijn jurk zat als gegoten afgelopen 13 mei, compleet ""op maat"" voor mijn lijf. Komende week breng ik hem ook nog bij haar voor het ""nazorg-pakket"" om hem te laten opfrissen en dat ze hem naloopt op kleine dingetjes die gerepareerd moeten worden. Super dat ze die service ook biedt. Ik kan iedereen aanraden om naar Maria te gaan als een jurk vermaakt moet worden. Maria, je bent een topper!

Lieve Maria, Wat heb ik gestraald in mijn trouwjurk die door jou is vermaakt! De jurk zat uiteindelijk perfect en je hebt er zelfs een ontzettend mooie sluier bij gemaakt. Je kwam met ideeën waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Ik voelde me bij ieder bezoek welkom, ook toen in de laatste weken de trouwstress toe sloeg en ik nog een keer extra de jurk wilde komen passen. Je bent een geweldige, gastvrije vakvrouw. Bedankt!!!

Lieve groeten, Brigith.

Ik had een prachtige avondjurk gevonden voor een bruiloft in Italie, echter wel twee maten te groot. Maria heeft deze jurk heel professioneel op maat gemaakt. Ik werd snel en heel prettig geholpen. Maria is enthousiast en hartelijk . Ik kan haar echt aanbevelen! Ik had daardoor een prachtige bruiloft in Italie en kreeg veel complimenten over mijn jurk. Veel succes Dank je wel lieve Maria.

Warme groet, Jacqueline

Lieve Maria, Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. Mede dankzij jou!!! Wat was mijn jurk geweldig. Ik heb genoten en gestraald de hele dag. Toen we voor de eerste pas kwamen voelde het direct al goed. Zo'n ontzettend lieve aardige en gezellige vrouw. Denkt helemaal mee en ziet overal mogelijkheden in. En ze neemt ook rustig de tijd om naar je wensen te luisteren. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt voor alles!!!

Liefs Meggie

Wouw ik ben vandaag super blij gemaakt door Maria. Ik kreeg bij een andere '' collega '' te horen dat mijn trouwjurk niet te vermaken was. Maria heeft mijn jurk echt super mooi gemaakt. mijn dag kan niet meer stuk !!! Dank je wel !!!

Een fijne trouwdag gehad ik had de mooiste trouwjurk die ik me had kunnen wensen! Heel veel reacties gehad van onze gasten. De jurk zat perfect, dus ik kon de hele dag mezelf zijn. Dank je Maria je nam alle tijd voor het passen en afspelden van de jurk. Ook voor het uitzoeken van de bruidssieraden en haarspeldjes met 2 kritische zussen was voor jou geen moeite. Toen de jurk voor de laatste keer gepassen werd had je zelfs koffie voor mijn moeder en 4 zussen! Bedankt Maria ook namens mijn man die heel aangenaam was verrast door deze door jou voor mij opmaat gemaakte trouwjurk.

Groeten van Karin.

Vorige week mijn galajurk, waarin ik binnenkort ga trouwen, opgehaald bij Maria. Zij heeft de jurk perfect passend gemaakt. Maria is heel ervaren en deskundig, weet precies wat ze moet doen om de jurk passend en mooi aansluitend te maken. Ik ben zelf een redelijk ervaren hobbynaaister, maar het aanpassen van een trouwjurk of galajurk vereist echt speciale ervaring. En die heeft zij. Ook mijn bustier die ik had gekocht heeft zij voor mij op maat gemaakt. Ik ben er erg blij mee. Daarnaast is Maria een hartelijke, vriendelijke en gastvrije vrouw, ik voelde me super om mijn gemak. En dan heeft ze nog ook nog aanvullende tips. Super. Foto volgt na mijn trouwdag.

Ik heb me prachtig mooi gevoeld in mijn trouwjurk die op maat werd gemaakt door Maria! Aangezien het een last-minute bruiloft was die in 4 weken georganiseerd moest worden dacht ik niet dat ik een echte bruidsjurk zou kunnen dragen, maar dankzij Maria heb ik toch mijn poefie droomjurk aangehad. Dankjewel voor de hartelijke ontvangst, het gerust stellen en het snelle en fantastische werk!

Wat een warm welkom bij Maria! Het voelde gelijk vertrouwd. Maria is een vakvrouw. Ze heeft mijn trouwjurk keurig op maat gemaakt en daardoor heb ik met volle teugen kunnen genieten van de mooiste dag van ons leven. Nooit gedacht dat ik een jurk met een lage rug zou kunnen dragen, toch wel! Maria is een echte, ervaren vakvrouw die met ongelofelijk veel passie en liefde over haar werk praat. Ze geeft je vanaf het moment dat je binnenstapt het gevoel dat je welkom en bijzonder bent en dat jij in jouw trouwjurk gaat stralen op jouw dag. Dát is voor haar het allerbelangrijkste! Maria werkt snel en netjes en heeft volop tips en trucs. Ze heeft mijn jurk perfect vermaakt en ook nog opgestoomd (mocht ik voor terugkomen twee dagen voor de bruiloft!). Last-minute heeft ze ook nog van de jurk van mijn dochter een strik afgehaald én een naad van mijn jas gemaakt. En alles met een grote smile 🙂 Lieve Maria, dank je wel voor je goede zorgen en ik hoop dat nog heel veel bruidjes net zo gelukkig naar huis kunnen gaan als ik! X Lieve Maria, vanaf onze eerste ontmoeting had ik het volste vertrouwen dat mijn jurk bij jou veilig was. Mijn jurk uit China was al prachtig van kleur maar door jou vakwerk en aanpassing zat hij als gegoten. Ben je eeuwig dankbaar!

Liefs Nathalie

Via marktplaats een jurk gepast waar de rits niet van dicht kon, dus bovenlijfje te klein . M,n moeder gebeld of ze daar wat aan kon doen maar die zei, een jurk die te klein is kan je niet groter maken. De jurk bleef in mijn hoofd zitten want het was eigenlijk de jurk waar ik in wilde trouwen! Uiteindelijk via google bij Maria terechtgekomen ze was heel enthousiast en zei , ik ga kijken wat ik voor je kan doen. We voelden door het warme welkom, haar kennis en professionaliteit dat we op het juiste adres waren. Ze heeft de rits verwijderd en er een hele mooie vetersluiting ingemaakt. 3 september hadden we onze droombruiloft ,ik in mijn perfect passende droomjurk! Dank je wel Maria.

Maria heeft mij last-minute op een hele persoonlijke en lieve manier geholpen om mijn jurk aan te passen. In de winkel waar ik mijn jurk kocht werden mijn wensen niet goed begrepen, en daar voelde ik me behandeld als een nummertje. Bij Maria was hier helemaal geen sprake van, ze heeft in de wachttijd zelfs de lekkerste verse thee voor me gemaakt! Ze dacht goed met mij mee en heeft nog veel aanvullende adviezen gegeven. En het belangrijkste is natuurlijk haar zeer deskundige en snelle maatwerk met een prachtig eindresultaat 🙂 voor een heel zacht prijsje ook nog. Ik heb nu ontzettend veel zin om over 3 dagen mijn jurk de hele dag te mogen dragen! Lieve Maria, bedankt! "Wat kijken wij terug op een geweldige bruiloft. Het uitzoeken van een bruidsjurk voelde voor mij heel spannend omdat het om een surprise bruiloft ging. De gasten wisten van niets en ik heb mijn bruidsjurk dus alleen gekocht. Graag wilde ik een toevoeging aan mijn jurk, een halter, zo ben ik bij Maria terechtgekomen. Wat een warm welkom en wat een lieve vrouw. Ze wist precies wat ik in mijn hoofd had en mijn jurk werd mijn droomjurk! Maria is een vakvrouw met heel veel liefde en passie voor haar vak. Dankjewel Maria!

Via de zaak waar ik mijn trouwjurk gekocht heb, ben ik bij Maria uitgekomen. Vanaf de eerste afspraak was ze warm, vriendelijk en gaf ze mij een zeer welkom gevoel. Ze heeft echt oog voor haar werk en had goede suggesties. Ik was helemaal verliefd op mijn jurk, maar vond het jammer dat de rits zo goed te zien was aan de achterkant. Om dit op te lossen hebben we voor prachtige knoopjes gekozen. Het resultaat is super! Mijn jurk is nu écht helemaal af en ik kan niet wachten tot mijn trouwdag! Dank je wel Maria en ik laat je na de grote dag met plezier een foto zien!

op de gok een jurk gekocht via ali express. hij kwam keurig aan na 3 weken, gepast, te groot. maar goed, ik dacht beter te groot kopen dan te klein. ging ervan uit dat deze toch vermaakt moest worden. op internet gaan zoeken naar een ervaren coupeuse. zelf kom ik uit zuid limburg en hier in de buurt kon ik niemand vinden die mij aansprak. op deze site aangekomen eerlijk gezegd werd ik niet over de streep gehaald door voorbeelden(die overigens prachtig zijn) van jurken, maar door de foto van maria zelf. ik heb haar gebeld en toen dacht ik direct: door haar wil ik mijn jurk passend laten maken! ze heeft een warm, gezellig karakter en ze is ontzettend creatief! mijn jurk is totaal anders uitgevallen dan ik van te voren dacht, ik heb een jurk gekocht met mouwen, die zijn eraf gehaald en daar zijn smalle sierlijke bandjes van gemaakt. er zat een rits achter, nu een prachtig zwart lint, helemaal kruislinks gestrikt, prachtig! een smal zwart bandje onderaan het lijfje, dit allemaal naar het idee van maria. ik was en ben er helemaal weg van:) de jurk is zoveel mooier geworden dan hij was. 27 augustus (op de heetste dag van het jaar, 35 graden) mocht ik deze dan eindelijk aan en ik voelde me heerlijk! maria, nogmaals bedankt!

Fantastische service en hele fijne tips gehad!

Lieve Maria, Je bent ontzettend netjes te werk gegaan met mijn jurk, je hebt een perfect oog voor details en dat heb je ook zeker waar gemaakt! Op aanraden zijn we bij jou gekomen en last minute heb je ook de jurk van mijn moeder kunnen verstellen. Ik heb een mooie herinnering om terug te kijken nadat we dachten dat jurk niet paste haha! Gelukkig was dat niet geval en wat een opluchting was nadat jij even zei dat we dat ene knoopje niet hoefde te gebruiken! Ontzettend bedankt voor alle moeite en een leuke en grappige tijd waar we op terug mogen kijken! Groetjes, Denise

Toen ik mijn jurk opgestuurd kreeg vanuit de bruidsmodezaak (die failliet was gegaan), ben ik via via terecht gekomen bij Maria. Ik had nog maar enkele weken om mijn jurk te laten vermaken voordat ik trouwde. Had ook nog een operatie in die periode staan waar ik van moest herstellen, dus had maar 4 weken om alles met me jurk te regelen. Je wordt door Maria zo fijn ontvangen en geeft je echt het gevoel dat alles goed komt (wat ook gebeurd). Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Maria bedankt voor je gastvrijheid en het voor verzorgen van mijn trouwjurk. Door jouw is mijn dag fantastisch geweest. Bedankt hiervoor. Groetjes Lia. Ze is echt een aanrader!!!! Zal zeker mensen doorsturen naar je.

Een afspraak bij Maria is niet alleen gezellig, maar ook super functioneel! Ze denkt met je mee, geeft goede tips en heeft verstand van zaken. Een echte vakvrouw die dit werk met hart en ziel doet. Een aanrader voor het laten vermaken/aanpassen van je trouwjurk! Nadat ik mijn trouwjurk thuis had ontvangen en de bruidszaak failliet was, ben ik bij Maria terecht gekomen. Wat ben jij een fijne, lieve, behulpzame vrouw. Ik zou iedereen aanraden om naar Maria toe te gaan, waar mijn jurk nog helemaal niet af was, heb jij er van alles aangedaan. Nogmaals super bedankt lieve Maria!!

Het is duidelijk dat Maria veel ervaring heeft. Ze komt met ideeën en weet echt waar ze het over heeft. Het eindresultaat van mijn trouwjurk was dan ook precies zoals ik het had verwacht! Deze week mag ik hem dragen!! Ik zou Maria ook zeker aanraden. Nogmaals bedankt!

Maria heeft van mijn jurk, mijn droom jurk gemaakt met een paar prachtige aanpassingen en een vetersluiting. Over anderhalve week is mijn bruiloft, zonder Maria had ik mijn jurk nooit gehad! Ben er kei blij mee en zou het iedereen adviseren, een echte vakvrouw met een eerlijk advies! Wat ik ook besluit met mijn jurk te gaan doen, de jurk komt vast nog een keer bij Maria!

Mijn jurk is super mooi op maat gemaakt, helemaal naar wens! Echt een aanrader om naar Maria te gaan, ze heeft super ideeen, is gezellig en een vakvrouw!! We hebben een super dag gehad, ook mede dankzij m'n super jurk!

Wat een geluk dat ik Maria vond! Mijn jurk moest ingenomen en wat aangepast worden, wat Maria fantastisch heeft gedaan.. Tegelijk voelde ik dat mijn jurk nog 'iets' nodig had. Een onbestemd gevoel dat Maria ontving en waar ze mee aan de slag ging.. ook in 'eigen tijd'. Bij mijn bezoeken had ze een scala aan halters, stofjes, bloemen, riempjes (en ga maar door) om mee te denken. Maar ook toen ik thuis was, appte Maria me nog met fotootjes met ideeën, gebaseerd op wat ik had verteld en laten zien, en raakte daarmee de juiste snaar. Mijn droomjurk ontstond, dankzij Maria haar betrokkenheid, creativiteit en inlevingsvermogen. Bij Maria is je jurk in goede handen! Nogmaals bedankt.. 🙂

Voor degenen die denken bij het lezen van de recensies: ZO positief?! Dat kan toch niet echt zijn?"" Jawel, dat is het wel. Maria is echt een topvrouw! Ze is een vakvrouw en ook nog eentje die niet alleen haar vak verstaat, maar ook haar klanten. Ze is eerlijk en realistisch over de mogelijkheden, heeft oog voor het kleinste detail, neemt altijd de tijd om met je te praten (lees: goed naar je wensen te luisteren) en daar een lekker bakje koffie bij te drinken. Hoe nerveus ik ook was, hoeveel vragen ik ook stelde, met welke mensen ik ook kwam, het was allemaal okee. Ze zei me elke afspraak hoe blij verrast ze weer opnieuw was met de kwaliteit van mijn jurk. Ik voel nog steeds trots als ik daar aan denk. Ik op mijn beurt wilde mijn jurk niet meer uit. Zo vakkundig en mooi gemaakt en op mijn wensen afgestemd. Nou, Maria, nog 14 dagen en dan mag ik mijn prachtige jurk de hele dag aan. Dankjewel! Je bent een topper!

Wat een stress, 3 weken voor de bruiloft kreeg ik mijn trouwjurk thuis in een doos.. bruidswinkel failliet.. Toen kwam ik via via bij Maria terrecht. Wat een geweldige vrouw! helemaal gerustgesteld en mijn jurk zo snel en mooi vermaakt. Super bedankt!! Lieve Maria, ontzettend bedankt voor het verstelwerk aan mijn jurk. Een dikke maat te groot en fantastisch op maat gemaakt met nog wat kleine aanpassingen die ik graag wilde. Je bent een topper en verricht geweldig werk. En alles met liefde en aandacht. Dank je wel.

Liefs Simone

Op aanraden van een vriendin ben ik bij Maria terechtgekomen om mijn trouwjurk te laten vermaken. Maria nam echt rustig en geduldig de tijd om te laten zien wat voor moois we er van konden maken. Alles gebeurt in een heel ontspannen sfeer. Maria heeft mijn trouwjurk heel mooi op maat gemaakt en er een heel mooi kanten jasje bij gemaakt. Ik ben helemaal tevreden. Hier is je trouwjurk in goede handen.

Lieve Maria, Al vanaf het eerste contact via Whatsapp had ik erg veel vertrouwen in je vakkundigheid! Bij het eerste persoonlijke contact ben ik erg warm en open ontvangen; ik had meteen het gevoel dat alles goed zou komen. Het was een genot om bij je te komen en je maakte snel tijd voor me vrij. Daarnaast lever je echt vak werk! Heel knap wat Maria kan. Je merkt dat Maria veel passie voor haar vak heeft en je echt helpt! Maria, zo veel dank voor alles; door jou heb ik de mooiste jurk van mn leven gedragen op de bruiloft! Je bent een super mens met het hart op de goede plaats en een super vak vrouw! Echt petje af!

In september 2016 een prachtige trouwjurk gekocht bij een winkeltje aan huis, maar toen moest hij nog vermaakt worden.... Ondanks de grote afstand tussen Alkmaar en Kerkdriel ben ik zó ontzettend blij dat Maria mijn jurk geheel naar mijn smaak vermaakt én op maat gemaakt heeft! De afspraken waren gezellig en door Maria haar professionaliteit gaf zij mij direct het vertrouwen dat het helemaal goed zou komen met mijn jurk. En dat kwam het zeker! Ik heb gestraald in mijn jurk. Voor mij is de boodschap vooral die ik mee wil geven, als je een zeer ervaren coupeuse op het gebied van trouwjaponnen zoekt, die van de pasafspraken een feestje maakt dan moet je zéker bij Maria zijn. Afstand is de minst belangrijke reden ben ik wel achter gekomen 😉 Nogmaals bedankt Maria!!

Wij kunnen niet lovend genoeg zijn over hoe Maria onze bruidsjurken heeft omgetoverd tot droomjurken. Naast haar vakkundigheid zijn wij enorm gastvrij ontvangen en werden we snel op onze gemak gesteld. Onze dag kan straks niet meer stuk, mede dankzij Maria!

Nadat ik mijn droomjurk op marktplaats had gevonden wist ik niet waar ik deze moest laten vermaken. Gelukkig kwam ik toen bij Maria terecht. Mijn trouwjurk is heel mooi op maat gemaakt en zit nu helemaal als gegoten. Erg aardig dat ze ook de tijd nam om het jurkje van mijn dochtertje bijpassend te maken met wat kanten bloemen van mijn jurk. Ze stelde me op m'n gemak en dacht heel goed mee. Hele fijne sfeer en ik zou het al m'n vriendinnen aanraden! "Voor mij gelden ook flinke paniek, waar kan ik op korte termijn een hoog zwanger mijn jurk nog passend laten vermaken.. ? Nou wat heb ik het getroffen bij Maria, mijn jurk is zo mooi passend gemaakt....GEWELDIG! Heel de dag heeft ie keurig gezeten waar ik super blij mee ben... Maria nogmaals heel erg bedankt voor jou fijne begeleiding en goeie tips....

Liefs Carla

De nare ervaring met een failliete bruidsmodezaak heeft Maria weer helemaal goedgemaakt! Wat een geweldig persoon. Lief, hartelijk, meedenkend, echt helemaal fantastisch! 1 juni ben ik getrouwd en wat een complimenten heb ik gekregen over de jurk. En dat is mede mogelijk gemaakt door Maria! Ik raad iedereen aan om naar haar toe te gaan voor aanpassingen, etc. Maria, ik wil je heel erg bedanken voor je fantastische hulp en werk! En wie goed doet, goed ontmoet! Liefs

Mijn trouwjurk is mede dankzij Maria op een zeer nette en professionele manier passend gemaakt. Vanaf moment één dat je binnenstapt bij Maria, voel je je op je gemak. De ongedwongen sfeer, het huiselijke gevoel en de spontaniteit van Maria maken dat het prettig verloopt: van een jurk die niet past, naar een prachtig op maat gemaakte jurk! Nogmaals heel erg bedankt Maria, door jou heb ik de hele dag gestraald! Liefs Fantastische service. Het is echt een aanrader om naar Maria te gaan. Maria is vriendelijk, gezellig en een VAKVROUW. Ze heeft oog voor details en denkt goed met je mee.

Groetjes Jantine

Super blij met het resultaat van mijn jurk. Vooral wat Maria met het decolleté heeft gedaan, dat had ik niet voor mogelijk gehouden. Onwijs bedankt en ik kan niet wachten om het resultaat aan iedereen te laten zien op onze trouwdag!

Liefs Stèphanie

Ik ben heel blij met de veranderingen die Maria voor mijn jurk heeft gemaakt, zij heeft van een gewone jurk mijn droomjurk gemaakt! Maria is heel vriendelijk, en heeft heel professioneel alle veranderen gemaakt. Het resultaat was geweldig, ik was heel blij mijn jurk! Nogmaals bedankt Maria!

Beste Maria, Nadat mij verteld was door een bruidszaak dat mijn jurk te ingewikkeld was om aan te passen naar mijn wensen (bandjes toevoegen aan strapless jurk), stond je direct open voor mijn visie. Samen hebben we zitten brainstormen over verschillende mogelijkheden. En wat is het toch een mooi jurk geworden, helemaal naar mijn wens! Maria, je bent niet alleen echt een vakvrouw die met vol passie werkt, maar ook een erg lief, prettig en meelevend persoon. Echt een aanrader dus! Nogmaals bedankt voor het maken van mijn droomjurk!

Liefs, Emma

Een failliete bruidszaak en daar sta je dan met een ongestreken niet pasgemaakte jurk. En dan kom je bij Maria en dan komt het vertrouwen terug dat alles goed gaat komen. Veel persoonlijke aandacht, veel gelachten en ruime tijd voor alle vragen en uiteindelijk een prachtig resultaat met een jurk waar ik me geweldig voel. Het maakte alles weer goed.