Wat bruiden vinden? Hieronder lees je hun ervaringen:


Bij het overzetten van de website bleek het niet mogelijk om de geschreven ervaringen mee te nemen. We hebben ze daarom geknipt en geplakt om ze toch te bewaren. De originelen zijn bewaard gebleven en bij mij met naam en email opvraagbaar.

Ongelooflijk

We zijn speciaal van België naar Nederland gekomen omdat we gehoord hebben dat Maria een soort van tovenares is als het over bruidsjurken gaat.Niets is minder waar!Dankzij jouw hulp en raad waar nodig is de jurk echt AF!Pluim voor jou lieve Maria!Ik kan haar iedereen aanraden!Bedankt voor alles!

Priscilla
april 16, 2019

Surprise-bruiloft

Lieve Maria

Vorige week was het dan zover, onze surprise-bruiloft!!!! Al onze familie en vrienden dachten dat ze op ons 20-jarig jubileum feest kwamen, maar kwamen terecht op onze bruiloft. Een geweldig feest wat niet compleet was geweest zonder een geweldige jurk.
Deze jurk vond ik ruim een jaar geleden op marktplaats en was meteen verliefd. Wel moest er nog het één en ander gebeuren. Door alle recensies op deze site durfde ik het aan, een jurk te kopen die net wat
te groot was en details had die moesten worden gepimped.
Maria, je hebt ons zo hartelijk ontvangen, je snapte wat ik graag wilde veranderen en dacht met me mee om de jurk helemaal eigen te maken. Niemand kon geloven dat dit geen nieuwe jurk was. De afneembare bandjes en de sluier die voor me had waren geweldig!
Ik kan iedereen aanraden om het op deze manier te doen. Dank je wel voor alles!

Liefs José

José
april 12, 2019

omgetoverd tot mijn perfecte jurk!

Lieve Maria, Mijn bruidsjurk was nog niet perfect, maar jij hebt het omgetoverd tot mijn perfecte jurk! Heel erg bedankt hiervoor! Vanaf het eerste contact (via facebook) tot het aanpassen van mijn jurk, heb ik zeker geen spijt dat ik voor jou heb gekozen. Je bent niet alleen goed in jouw vakwerk, maar ook met alles erom heen. Mijn ouders en ik bedanken voor jouw bezorgzaam- en gastvrijheid. Dankzij jou ben ik helemaal er klaar voor! Nogmaals, onwijs bedankt Maria! Dus ben je nog op zoek naar een coupeuse? Wacht niet langer en neem contact op met Maria!

Liefs Yen

Yen
april 11, 2019

Beste Maria, Van harte dank

Beste Maria, Van harte dank voor het super snelle vermaken van mijn trouwjurk. Ik kan niet wachten om de jurk voor de tweede keer te dragen en weer iedereen sprakeloos te zien. Ik ben ontzettend blij mee !!!!

Sabrina

Sabrina
april 11, 2019

Mijn prachtige lange bruidsjurk vol met parels en kralen, een tule-laag, opengewerkt bloemenpatroon en een voering is door Maria professioneel op maat gemaakt. Hierbij zijn alle originele details bewaard gebleven. Maatwerk en handwerk, chapeau!

Maria heeft mijn trouwjurk heel mooi vermaakt! Het was een superdag! groetjes Wendy" "Maria heeft veel oog voor details en neemt voor iedere afspraak de tijd. Ze zorgt er voor dat het echt jouw trouwjurk is en denkt altijd in mogelijkheden! Het kopen, aanpassen en passen is allemaal een feestje en onderdeel van de voorpret. Kortom echt een aanrader, niet twijfelen maar gaan.

Maria heeft mijn trouwjurk prachtig gemaakt! Ik kijk nu nog extra uit naar de bruiloft !

Wendy

Lieve Maria, Voor mijn gevoel was mijn jurk nog niet perfect. Het moest op maat vermaakt worden en nog een aantal andere aanpassingen. Jij hebt mijn jurk omgetoverd en perfect vermaakt!! Ben er ontzettend blij mee en wil je nogmaals danken hiervoor. Voor de lezers van mijn reactie: niet twijfelen of dit wel de juiste plek/Coupeuze is? Ja, dat is Maria zeker! Dus bespaar jezelf al die moeite en gaan!

Liefs Meral

maria is een erg vriendelijke, gezellige en behulpzame vrouw. Ze geeft tips en adviezen en aan de hand daarvan kan je aangeven wat je wil. Vooraf weet je wat je kwijt bent en ik ben tevreden over hetgeen ze gedaan heeft. Goede service!

Onwijs tof/goed/vriendelijk geholpen. Door mijn zwangerschap wilde ik mijn jurk pas heel dichtbij de bruiloft laten vermaken. Dit was absoluut geen probleem (de dag daarvoor was hij klaar) echt super!! Bedankt! Hij zat prachtig!!!?

Mijn jurk was nog niet helemaal perfect maar Maria heeft hem vermaakt en hij zat helemaal perfect. Ik ben echt super goed geholpen. Nogmaals bedankt Maria.

Maria is een heel vriendelijke, behulpzame vrouw. Zij luistert goed naar je wensen, denkt mee en geeft goede adviezen. Zij heeft mijn jurk perfect op maat gemaakt, hij paste perfect! Mede door het vakwerk van Maria heb ik kunnen genieten van de mooiste dag van mijn leven. Vriendelijk bedankt!

Groetjes, Ayate

Maria heeft mijn tweedehandse trouwjurk tot MIJN trouwjurk gemaakt! Ik had heel lang twijfels of ik echt wel een trouwjurk wilde, toen ik hem aantrok nadat Maria hem naar mijn wens had vermaakt twijfelde ik geen seconde meer. Zij begreep direct wat ik wilde, deed goede suggesties en had het in een paar dagen klaar. Zij neemt de tijd voor je en is echt een hele lieve vrouw. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar.

Mijn trouwjurk is mooi op maat gemaakt. Ik ben erg tevreden over de goede service van Maria. Voor elk ""probleem"" is een oplossing en Maria is eerlijk is haar adviezen en neemt echt de tijd om je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Bedankt voor alles!

Lieve Maria Wij hebben zo'n relaxte dag gehad, geweldig mooi weer, veel liefde, warmte en geluk bij elkaar! ? Mijn JURK was PERFECT ?

Liefs Ad en Simone

Geweldig mooi! Ik dacht dat ik al blij was met mijn aankoop van mijn trouwjurk MAAR nadat Maria de jurk onder handen had genomen was deze helemaal perfect. Super leuke ervaring en een mooi begin van de voorpret.!!! Nogmaals dank.

Liefs Lieke

Lieve Maria, Ik wij jou ontzettend bedanken voor het maken van mijn openingsdans jurkje voor de bruiloft.. Je stond open voor mijn wensen..gaf me een super advies.. en voelde me precies aan! Het jurkje was de verrassing van de dag.. want wie heeft er nou een 2e jurk!! Ook je hulp bij mijn echte jurk was super.. het leek alsof ik je al jaren kende..en het was altijd super gezellig!! En ook het vermaken van het jurkje van onze prinses..zo super mooi!! Tot in de puntjes Perfect !!! Je bent een vak vrouw..en ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen!! Ik zou iedereen willen adviseren om bij jou te komen voor het maken/vermaken van hun jurk.. want dan komt het zeker goed!!! MARIA BEDANKT!

Lieve Maria, je bent niet alleen een hele professionele coupeuse...je bent vanaf nu ook mijn persoonlijke styliste 🙂 ! Maria heeft mijn jurk die ik wilde dragen op de Masters of Luxury-beurs weer helemaal persoonlijk op mij aangepast! Erg mooi gelukt vonden we allebei! Eerder had Maria ook mijn trouwjurk helemaal TOP aangepast...dus ik wist nu weer meteen bij wie ik moest en wilde zijn ! Naast dat Maria heel erg goed weet wat ze het beste kan doen met de jurk om 'm tot z'n recht te laten komen is dat het een hele leuke gezellige vrouw is die alle tijd neemt voor je ! Alle euforie die ze in je ziet, beleeft ze met je mee! Hartelijk bedankt Maria!! ...mocht ik weer naar de Masters of Luxury mogen.. ik weet je te vinden 😉 (zie ook Facebook voor de foto's)

Lieve Maria, Je bent niet alleen een vakvrouw van het hoogste niveau en de grootste toewijding. Maar daarnaast ook een erg lief, prettig, zacht en zorgzaam persoon. Meelevend en vol passie. Ik wil je daarom aan iedereen aanraden. Dankjewel voor alle gezellige afspraken en natuurlijk de jurk van mijn dromen!!!

 Maria is echt een vakvrouw!, Nadat mijn trouwjurk vijf jaar in de kast heeft gehangen, vond ik het wel tijd om deze opnieuw te gebruiken voor een feest. Dit jaar in augustus vijf jaar getrouwd dus mijn jurk weer aan:) nu als super gaaf cocktail jurkje! Echt onwijs bedankt .. Je bent een topper

Groetjes Jacqueline

Niet alleen je trouwjapon, maar ook je avondkleding wordt perfect op maat gemaakt... Mijn cocktailjurkje past weer als gegoten! Dankjewel en zeker tot de volgende keer! "Lieve lieve Maria, Mijn bruidsjurk was nog niet perfect. Maar jij hebt het omgetoverd tot mijn perfecte jurk! Je bent niet alleen een professionele coupeuse maar ook heel lief en gast vrij!! Bedankt voor de gezellige gespreken en vooral bedankt voor het vermaken van mijn bruidsjurk! Ben er super blij mee!! 🙂 Voor de lezers van mijn reactie: Ik zal Maria zeker aanraden voor het vermaken van je bruidsjurk!!! Ze is betrouwbaar en heel goed in haar werk!!

Hallo, Bedankt voor het aanpassen van mijn jurk. Ik ben er erg blij mee!

Heel fijn geholpen door Maria, ze neemt de tijd, geeft vertrouwen en mijn jurk past perfect! Ook de jurk van moeders kon vermaakt worden! Geweldige service!! *****

Mijn mooie bruidsjurk was al heel mooi, maar nog niet perfect voor mijn gevoel. Maria heeft er voor gezorgd dat het echt de jurk was voor mij, totale perfectie! Zoals hier al eerder word beschreven neemt ze alle tijd voor je, ze weet precies wat je wilt waar door ze ook heel gemakkelijk met ideeën komt waar je zelf nog niet aan gedacht had ! Een hele lieve vrouw, waarbij je helemaal kan los gaan met jouw ideeën, ze heeft overal een oplossing voor en niets is te gek.

Lieve Maria, Mijn bruidsjurk was nog niet perfect, maar jij hebt het omgetoverd tot mijn perfecte jurk! Heel erg bedankt hiervoor! Vanaf het eerste contact (via facebook) tot het aanpassen van mijn jurk, heb ik zeker geen spijt dat ik voor jou heb gekozen. Je bent niet alleen goed in jouw vakwerk, maar ook met alles erom heen. Mijn ouders en ik bedanken voor jouw bezorgzaam- en gastvrijheid. Dankzij jou ben ik helemaal er klaar voor! Nogmaals, onwijs bedankt Maria! Dus ben je nog op zoek naar een coupeuse? Wacht niet langer en neem contact op met Maria!

Liefs Yen

lieve Maria , Super bedankt !!! Dankzij jou heb ik afgelopen donderdag een droomdag genoten in Las Vegas ! Mijn trouwjurk kreeg dankzij jou na 12 jaar een tweede kans ! En wat heb ik gestraald !! Van een klassieke jurk met lange sleep na een pittige korte jurk met geweldige tule sleep en bijpassende bolero . Geweldig !! Bij een volgende gelegenheid kom ik zeker bij jou terug ! Je voelde precies aan wat ik bedoelde ... En de warme ontvangst met koekjes en heerlijke koffie ... Geweldig ! Je neemt echt de tijd voor jouw klanten . Dankjewel !

Lieve groet , Mireille

Wat heb ik genoten van elke afspraak bij Maria. Haar professionaliteit, warme persoonlijkheid en gastvrijheid zorgden ervoor dat ik met een gerust hart naar huis ging. Mijn jurk zat als gegoten afgelopen 13 mei, compleet ""op maat"" voor mijn lijf. Komende week breng ik hem ook nog bij haar voor het ""nazorg-pakket"" om hem te laten opfrissen en dat ze hem naloopt op kleine dingetjes die gerepareerd moeten worden. Super dat ze die service ook biedt. Ik kan iedereen aanraden om naar Maria te gaan als een jurk vermaakt moet worden. Maria, je bent een topper!

Lieve Maria, Wat heb ik gestraald in mijn trouwjurk die door jou is vermaakt! De jurk zat uiteindelijk perfect en je hebt er zelfs een ontzettend mooie sluier bij gemaakt. Je kwam met ideeën waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Ik voelde me bij ieder bezoek welkom, ook toen in de laatste weken de trouwstress toe sloeg en ik nog een keer extra de jurk wilde komen passen. Je bent een geweldige, gastvrije vakvrouw. Bedankt!!!

Lieve groeten, Brigith.

Ik had een prachtige avondjurk gevonden voor een bruiloft in Italie, echter wel twee maten te groot. Maria heeft deze jurk heel professioneel op maat gemaakt. Ik werd snel en heel prettig geholpen. Maria is enthousiast en hartelijk . Ik kan haar echt aanbevelen! Ik had daardoor een prachtige bruiloft in Italie en kreeg veel complimenten over mijn jurk. Veel succes Dank je wel lieve Maria.

Warme groet, Jacqueline

Lieve Maria, Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. Mede dankzij jou!!! Wat was mijn jurk geweldig. Ik heb genoten en gestraald de hele dag. Toen we voor de eerste pas kwamen voelde het direct al goed. Zo'n ontzettend lieve aardige en gezellige vrouw. Denkt helemaal mee en ziet overal mogelijkheden in. En ze neemt ook rustig de tijd om naar je wensen te luisteren. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt voor alles!!!

Liefs Meggie

Wouw ik ben vandaag super blij gemaakt door Maria. Ik kreeg bij een andere '' collega '' te horen dat mijn trouwjurk niet te vermaken was. Maria heeft mijn jurk echt super mooi gemaakt. mijn dag kan niet meer stuk !!! Dank je wel !!!

Een fijne trouwdag gehad ik had de mooiste trouwjurk die ik me had kunnen wensen! Heel veel reacties gehad van onze gasten. De jurk zat perfect, dus ik kon de hele dag mezelf zijn. Dank je Maria je nam alle tijd voor het passen en afspelden van de jurk. Ook voor het uitzoeken van de bruidssieraden en haarspeldjes met 2 kritische zussen was voor jou geen moeite. Toen de jurk voor de laatste keer gepassen werd had je zelfs koffie voor mijn moeder en 4 zussen! Bedankt Maria ook namens mijn man die heel aangenaam was verrast door deze door jou voor mij opmaat gemaakte trouwjurk.

Groeten van Karin.

Vorige week mijn galajurk, waarin ik binnenkort ga trouwen, opgehaald bij Maria. Zij heeft de jurk perfect passend gemaakt. Maria is heel ervaren en deskundig, weet precies wat ze moet doen om de jurk passend en mooi aansluitend te maken. Ik ben zelf een redelijk ervaren hobbynaaister, maar het aanpassen van een trouwjurk of galajurk vereist echt speciale ervaring. En die heeft zij. Ook mijn bustier die ik had gekocht heeft zij voor mij op maat gemaakt. Ik ben er erg blij mee. Daarnaast is Maria een hartelijke, vriendelijke en gastvrije vrouw, ik voelde me super om mijn gemak. En dan heeft ze nog ook nog aanvullende tips. Super. Foto volgt na mijn trouwdag.

Ik heb me prachtig mooi gevoeld in mijn trouwjurk die op maat werd gemaakt door Maria! Aangezien het een last-minute bruiloft was die in 4 weken georganiseerd moest worden dacht ik niet dat ik een echte bruidsjurk zou kunnen dragen, maar dankzij Maria heb ik toch mijn poefie droomjurk aangehad. Dankjewel voor de hartelijke ontvangst, het gerust stellen en het snelle en fantastische werk!

Wat een warm welkom bij Maria! Het voelde gelijk vertrouwd. Maria is een vakvrouw. Ze heeft mijn trouwjurk keurig op maat gemaakt en daardoor heb ik met volle teugen kunnen genieten van de mooiste dag van ons leven. Nooit gedacht dat ik een jurk met een lage rug zou kunnen dragen, toch wel! Maria is een echte, ervaren vakvrouw die met ongelofelijk veel passie en liefde over haar werk praat. Ze geeft je vanaf het moment dat je binnenstapt het gevoel dat je welkom en bijzonder bent en dat jij in jouw trouwjurk gaat stralen op jouw dag. Dát is voor haar het allerbelangrijkste! Maria werkt snel en netjes en heeft volop tips en trucs. Ze heeft mijn jurk perfect vermaakt en ook nog opgestoomd (mocht ik voor terugkomen twee dagen voor de bruiloft!). Last-minute heeft ze ook nog van de jurk van mijn dochter een strik afgehaald én een naad van mijn jas gemaakt. En alles met een grote smile 🙂 Lieve Maria, dank je wel voor je goede zorgen en ik hoop dat nog heel veel bruidjes net zo gelukkig naar huis kunnen gaan als ik! X Lieve Maria, vanaf onze eerste ontmoeting had ik het volste vertrouwen dat mijn jurk bij jou veilig was. Mijn jurk uit China was al prachtig van kleur maar door jou vakwerk en aanpassing zat hij als gegoten. Ben je eeuwig dankbaar!

Liefs Nathalie

Via marktplaats een jurk gepast waar de rits niet van dicht kon, dus bovenlijfje te klein . M,n moeder gebeld of ze daar wat aan kon doen maar die zei, een jurk die te klein is kan je niet groter maken. De jurk bleef in mijn hoofd zitten want het was eigenlijk de jurk waar ik in wilde trouwen! Uiteindelijk via google bij Maria terechtgekomen ze was heel enthousiast en zei , ik ga kijken wat ik voor je kan doen. We voelden door het warme welkom, haar kennis en professionaliteit dat we op het juiste adres waren. Ze heeft de rits verwijderd en er een hele mooie vetersluiting ingemaakt. 3 september hadden we onze droombruiloft ,ik in mijn perfect passende droomjurk! Dank je wel Maria.

Maria heeft mij last-minute op een hele persoonlijke en lieve manier geholpen om mijn jurk aan te passen. In de winkel waar ik mijn jurk kocht werden mijn wensen niet goed begrepen, en daar voelde ik me behandeld als een nummertje. Bij Maria was hier helemaal geen sprake van, ze heeft in de wachttijd zelfs de lekkerste verse thee voor me gemaakt! Ze dacht goed met mij mee en heeft nog veel aanvullende adviezen gegeven. En het belangrijkste is natuurlijk haar zeer deskundige en snelle maatwerk met een prachtig eindresultaat 🙂 voor een heel zacht prijsje ook nog. Ik heb nu ontzettend veel zin om over 3 dagen mijn jurk de hele dag te mogen dragen! Lieve Maria, bedankt! "Wat kijken wij terug op een geweldige bruiloft. Het uitzoeken van een bruidsjurk voelde voor mij heel spannend omdat het om een surprise bruiloft ging. De gasten wisten van niets en ik heb mijn bruidsjurk dus alleen gekocht. Graag wilde ik een toevoeging aan mijn jurk, een halter, zo ben ik bij Maria terechtgekomen. Wat een warm welkom en wat een lieve vrouw. Ze wist precies wat ik in mijn hoofd had en mijn jurk werd mijn droomjurk! Maria is een vakvrouw met heel veel liefde en passie voor haar vak. Dankjewel Maria!

Via de zaak waar ik mijn trouwjurk gekocht heb, ben ik bij Maria uitgekomen. Vanaf de eerste afspraak was ze warm, vriendelijk en gaf ze mij een zeer welkom gevoel. Ze heeft echt oog voor haar werk en had goede suggesties. Ik was helemaal verliefd op mijn jurk, maar vond het jammer dat de rits zo goed te zien was aan de achterkant. Om dit op te lossen hebben we voor prachtige knoopjes gekozen. Het resultaat is super! Mijn jurk is nu écht helemaal af en ik kan niet wachten tot mijn trouwdag! Dank je wel Maria en ik laat je na de grote dag met plezier een foto zien!

op de gok een jurk gekocht via ali express. hij kwam keurig aan na 3 weken, gepast, te groot. maar goed, ik dacht beter te groot kopen dan te klein. ging ervan uit dat deze toch vermaakt moest worden. op internet gaan zoeken naar een ervaren coupeuse. zelf kom ik uit zuid limburg en hier in de buurt kon ik niemand vinden die mij aansprak. op deze site aangekomen eerlijk gezegd werd ik niet over de streep gehaald door voorbeelden(die overigens prachtig zijn) van jurken, maar door de foto van maria zelf. ik heb haar gebeld en toen dacht ik direct: door haar wil ik mijn jurk passend laten maken! ze heeft een warm, gezellig karakter en ze is ontzettend creatief! mijn jurk is totaal anders uitgevallen dan ik van te voren dacht, ik heb een jurk gekocht met mouwen, die zijn eraf gehaald en daar zijn smalle sierlijke bandjes van gemaakt. er zat een rits achter, nu een prachtig zwart lint, helemaal kruislinks gestrikt, prachtig! een smal zwart bandje onderaan het lijfje, dit allemaal naar het idee van maria. ik was en ben er helemaal weg van:) de jurk is zoveel mooier geworden dan hij was. 27 augustus (op de heetste dag van het jaar, 35 graden) mocht ik deze dan eindelijk aan en ik voelde me heerlijk! maria, nogmaals bedankt!

Fantastische service en hele fijne tips gehad!

Lieve Maria, Je bent ontzettend netjes te werk gegaan met mijn jurk, je hebt een perfect oog voor details en dat heb je ook zeker waar gemaakt! Op aanraden zijn we bij jou gekomen en last minute heb je ook de jurk van mijn moeder kunnen verstellen. Ik heb een mooie herinnering om terug te kijken nadat we dachten dat jurk niet paste haha! Gelukkig was dat niet geval en wat een opluchting was nadat jij even zei dat we dat ene knoopje niet hoefde te gebruiken! Ontzettend bedankt voor alle moeite en een leuke en grappige tijd waar we op terug mogen kijken! Groetjes, Denise

Toen ik mijn jurk opgestuurd kreeg vanuit de bruidsmodezaak (die failliet was gegaan), ben ik via via terecht gekomen bij Maria. Ik had nog maar enkele weken om mijn jurk te laten vermaken voordat ik trouwde. Had ook nog een operatie in die periode staan waar ik van moest herstellen, dus had maar 4 weken om alles met me jurk te regelen. Je wordt door Maria zo fijn ontvangen en geeft je echt het gevoel dat alles goed komt (wat ook gebeurd). Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Maria bedankt voor je gastvrijheid en het voor verzorgen van mijn trouwjurk. Door jouw is mijn dag fantastisch geweest. Bedankt hiervoor. Groetjes Lia. Ze is echt een aanrader!!!! Zal zeker mensen doorsturen naar je.

Een afspraak bij Maria is niet alleen gezellig, maar ook super functioneel! Ze denkt met je mee, geeft goede tips en heeft verstand van zaken. Een echte vakvrouw die dit werk met hart en ziel doet. Een aanrader voor het laten vermaken/aanpassen van je trouwjurk! Nadat ik mijn trouwjurk thuis had ontvangen en de bruidszaak failliet was, ben ik bij Maria terecht gekomen. Wat ben jij een fijne, lieve, behulpzame vrouw. Ik zou iedereen aanraden om naar Maria toe te gaan, waar mijn jurk nog helemaal niet af was, heb jij er van alles aangedaan. Nogmaals super bedankt lieve Maria!!

Het is duidelijk dat Maria veel ervaring heeft. Ze komt met ideeën en weet echt waar ze het over heeft. Het eindresultaat van mijn trouwjurk was dan ook precies zoals ik het had verwacht! Deze week mag ik hem dragen!! Ik zou Maria ook zeker aanraden. Nogmaals bedankt!

Maria heeft van mijn jurk, mijn droom jurk gemaakt met een paar prachtige aanpassingen en een vetersluiting. Over anderhalve week is mijn bruiloft, zonder Maria had ik mijn jurk nooit gehad! Ben er kei blij mee en zou het iedereen adviseren, een echte vakvrouw met een eerlijk advies! Wat ik ook besluit met mijn jurk te gaan doen, de jurk komt vast nog een keer bij Maria!

Mijn jurk is super mooi op maat gemaakt, helemaal naar wens! Echt een aanrader om naar Maria te gaan, ze heeft super ideeen, is gezellig en een vakvrouw!! We hebben een super dag gehad, ook mede dankzij m'n super jurk!

Wat een geluk dat ik Maria vond! Mijn jurk moest ingenomen en wat aangepast worden, wat Maria fantastisch heeft gedaan.. Tegelijk voelde ik dat mijn jurk nog 'iets' nodig had. Een onbestemd gevoel dat Maria ontving en waar ze mee aan de slag ging.. ook in 'eigen tijd'. Bij mijn bezoeken had ze een scala aan halters, stofjes, bloemen, riempjes (en ga maar door) om mee te denken. Maar ook toen ik thuis was, appte Maria me nog met fotootjes met ideeën, gebaseerd op wat ik had verteld en laten zien, en raakte daarmee de juiste snaar. Mijn droomjurk ontstond, dankzij Maria haar betrokkenheid, creativiteit en inlevingsvermogen. Bij Maria is je jurk in goede handen! Nogmaals bedankt.. 🙂

Voor degenen die denken bij het lezen van de recensies: ZO positief?! Dat kan toch niet echt zijn?"" Jawel, dat is het wel. Maria is echt een topvrouw! Ze is een vakvrouw en ook nog eentje die niet alleen haar vak verstaat, maar ook haar klanten. Ze is eerlijk en realistisch over de mogelijkheden, heeft oog voor het kleinste detail, neemt altijd de tijd om met je te praten (lees: goed naar je wensen te luisteren) en daar een lekker bakje koffie bij te drinken. Hoe nerveus ik ook was, hoeveel vragen ik ook stelde, met welke mensen ik ook kwam, het was allemaal okee. Ze zei me elke afspraak hoe blij verrast ze weer opnieuw was met de kwaliteit van mijn jurk. Ik voel nog steeds trots als ik daar aan denk. Ik op mijn beurt wilde mijn jurk niet meer uit. Zo vakkundig en mooi gemaakt en op mijn wensen afgestemd. Nou, Maria, nog 14 dagen en dan mag ik mijn prachtige jurk de hele dag aan. Dankjewel! Je bent een topper!

Wat een stress, 3 weken voor de bruiloft kreeg ik mijn trouwjurk thuis in een doos.. bruidswinkel failliet.. Toen kwam ik via via bij Maria terrecht. Wat een geweldige vrouw! helemaal gerustgesteld en mijn jurk zo snel en mooi vermaakt. Super bedankt!! Lieve Maria, ontzettend bedankt voor het verstelwerk aan mijn jurk. Een dikke maat te groot en fantastisch op maat gemaakt met nog wat kleine aanpassingen die ik graag wilde. Je bent een topper en verricht geweldig werk. En alles met liefde en aandacht. Dank je wel.

Liefs Simone

Op aanraden van een vriendin ben ik bij Maria terechtgekomen om mijn trouwjurk te laten vermaken. Maria nam echt rustig en geduldig de tijd om te laten zien wat voor moois we er van konden maken. Alles gebeurt in een heel ontspannen sfeer. Maria heeft mijn trouwjurk heel mooi op maat gemaakt en er een heel mooi kanten jasje bij gemaakt. Ik ben helemaal tevreden. Hier is je trouwjurk in goede handen.

Lieve Maria, Al vanaf het eerste contact via Whatsapp had ik erg veel vertrouwen in je vakkundigheid! Bij het eerste persoonlijke contact ben ik erg warm en open ontvangen; ik had meteen het gevoel dat alles goed zou komen. Het was een genot om bij je te komen en je maakte snel tijd voor me vrij. Daarnaast lever je echt vak werk! Heel knap wat Maria kan. Je merkt dat Maria veel passie voor haar vak heeft en je echt helpt! Maria, zo veel dank voor alles; door jou heb ik de mooiste jurk van mn leven gedragen op de bruiloft! Je bent een super mens met het hart op de goede plaats en een super vak vrouw! Echt petje af!

In september 2016 een prachtige trouwjurk gekocht bij een winkeltje aan huis, maar toen moest hij nog vermaakt worden.... Ondanks de grote afstand tussen Alkmaar en Kerkdriel ben ik zó ontzettend blij dat Maria mijn jurk geheel naar mijn smaak vermaakt én op maat gemaakt heeft! De afspraken waren gezellig en door Maria haar professionaliteit gaf zij mij direct het vertrouwen dat het helemaal goed zou komen met mijn jurk. En dat kwam het zeker! Ik heb gestraald in mijn jurk. Voor mij is de boodschap vooral die ik mee wil geven, als je een zeer ervaren coupeuse op het gebied van trouwjaponnen zoekt, die van de pasafspraken een feestje maakt dan moet je zéker bij Maria zijn. Afstand is de minst belangrijke reden ben ik wel achter gekomen 😉 Nogmaals bedankt Maria!!

Wij kunnen niet lovend genoeg zijn over hoe Maria onze bruidsjurken heeft omgetoverd tot droomjurken. Naast haar vakkundigheid zijn wij enorm gastvrij ontvangen en werden we snel op onze gemak gesteld. Onze dag kan straks niet meer stuk, mede dankzij Maria!

Nadat ik mijn droomjurk op marktplaats had gevonden wist ik niet waar ik deze moest laten vermaken. Gelukkig kwam ik toen bij Maria terecht. Mijn trouwjurk is heel mooi op maat gemaakt en zit nu helemaal als gegoten. Erg aardig dat ze ook de tijd nam om het jurkje van mijn dochtertje bijpassend te maken met wat kanten bloemen van mijn jurk. Ze stelde me op m'n gemak en dacht heel goed mee. Hele fijne sfeer en ik zou het al m'n vriendinnen aanraden! "Voor mij gelden ook flinke paniek, waar kan ik op korte termijn een hoog zwanger mijn jurk nog passend laten vermaken.. ? Nou wat heb ik het getroffen bij Maria, mijn jurk is zo mooi passend gemaakt....GEWELDIG! Heel de dag heeft ie keurig gezeten waar ik super blij mee ben... Maria nogmaals heel erg bedankt voor jou fijne begeleiding en goeie tips....

Liefs Carla

De nare ervaring met een failliete bruidsmodezaak heeft Maria weer helemaal goedgemaakt! Wat een geweldig persoon. Lief, hartelijk, meedenkend, echt helemaal fantastisch! 1 juni ben ik getrouwd en wat een complimenten heb ik gekregen over de jurk. En dat is mede mogelijk gemaakt door Maria! Ik raad iedereen aan om naar haar toe te gaan voor aanpassingen, etc. Maria, ik wil je heel erg bedanken voor je fantastische hulp en werk! En wie goed doet, goed ontmoet! Liefs

Mijn trouwjurk is mede dankzij Maria op een zeer nette en professionele manier passend gemaakt. Vanaf moment één dat je binnenstapt bij Maria, voel je je op je gemak. De ongedwongen sfeer, het huiselijke gevoel en de spontaniteit van Maria maken dat het prettig verloopt: van een jurk die niet past, naar een prachtig op maat gemaakte jurk! Nogmaals heel erg bedankt Maria, door jou heb ik de hele dag gestraald! Liefs Fantastische service. Het is echt een aanrader om naar Maria te gaan. Maria is vriendelijk, gezellig en een VAKVROUW. Ze heeft oog voor details en denkt goed met je mee.

Groetjes Jantine

Super blij met het resultaat van mijn jurk. Vooral wat Maria met het decolleté heeft gedaan, dat had ik niet voor mogelijk gehouden. Onwijs bedankt en ik kan niet wachten om het resultaat aan iedereen te laten zien op onze trouwdag!

Liefs Stèphanie

Ik ben heel blij met de veranderingen die Maria voor mijn jurk heeft gemaakt, zij heeft van een gewone jurk mijn droomjurk gemaakt! Maria is heel vriendelijk, en heeft heel professioneel alle veranderen gemaakt. Het resultaat was geweldig, ik was heel blij mijn jurk! Nogmaals bedankt Maria!

Beste Maria, Nadat mij verteld was door een bruidszaak dat mijn jurk te ingewikkeld was om aan te passen naar mijn wensen (bandjes toevoegen aan strapless jurk), stond je direct open voor mijn visie. Samen hebben we zitten brainstormen over verschillende mogelijkheden. En wat is het toch een mooi jurk geworden, helemaal naar mijn wens! Maria, je bent niet alleen echt een vakvrouw die met vol passie werkt, maar ook een erg lief, prettig en meelevend persoon. Echt een aanrader dus! Nogmaals bedankt voor het maken van mijn droomjurk!

Liefs, Emma

Een failliete bruidszaak en daar sta je dan met een ongestreken niet pasgemaakte jurk. En dan kom je bij Maria en dan komt het vertrouwen terug dat alles goed gaat komen. Veel persoonlijke aandacht, veel gelachten en ruime tijd voor alle vragen en uiteindelijk een prachtig resultaat met een jurk waar ik me geweldig voel. Het maakte alles weer goed.