T.V.Ö. Nordic by design.

Onze Trouwringenstudio ook bij je thuis!

We nemen de toolbox en de laptop mee en je hoeft de deur niet meer uit om jullie eigen trouwringen volledig naar eigen smaak vorm te geven. Jullie ontwerp wordt daarna ambachtelijk gesmeed door de beste goudsmeden. Ontwerp zelf naar hartenlust en bekijk direct je ontwerp in 3D. Voel hoe de ringen om je vinger passen met de voorbeelden uit de toolkit. Nu ook bij jullie thuis! Maak een afspraak. Reserveer hier jullie designafspraak

Mensen die Ger (mijn man) en mij kennen uit het verleden weten dat we elkaar hebben ontmoet tijdens een bruidsmodebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Ik stond daar destijds met trouwjaponnen en verzorgde de bruidsmodeshow.

Ger had de allereerste trouwringenwinkel van Nederland in Kaatsheuvel geopend. We vonden het direct leuk om samen te werken en vele bruidsparen vonden daarna ook hun weg naar Kaatsheuvel. Die ontmoeting heeft niet alleen tot heel tevreden bruidsparen maar tot nog veel meer moois geleid.

Jouw jurk en jullie trouwringen helemaal JIJ! (jullie 😉 )

Ben je benieuwd naar de collectie Aller Spanninga of willen jullie, jullie trouwringen onder begeleiding helemaal zelf ontwerpen? Reserveer dan hier jullie tijdblok

Trots zijn we op onze eigen designcollectie T.V.Ö die in de Scandinavische design gedachte en de Duitse Kühle Welle zijn inspiratie heeft. Veel strakke lijnen en een minimalistische uitstraling. hier.

(Voor het dievengilde: op locatie zijn enkel Dummies aanwezig.)

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?