Mensen die Ger (mijn man) en mij kennen uit het verleden weten dat we elkaar hebben ontmoet tijdens een bruidsmodebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Ik stond daar destijds met trouwjaponnen en verzorgde de bruidsmodeshow.

Ger had de allereerste trouwringenwinkel van Nederland in Kaatsheuvel geopend. We vonden het direct leuk om samen te werken en vele bruidsparen vonden daarna ook hun weg naar Kaatsheuvel. Die ontmoeting heeft niet alleen tot heel tevreden bruidsparen maar tot nog veel meer moois geleid.

Jouw jurk en jullie trouwringen helemaal JIJ! (jullie 😉 )

Willen jullie de trouwringen helemaal zelf ontwerpen?

Trots zijn we op onze eigen designcollectie T.V.Ö die in de Scandinavische design gedachte en de Duitse Kühle Welle zijn inspiratie heeft. Veel strakke lijnen en een minimalistische uitstraling. hier.

Geweldige service! Omdat ik met mijn been in het gips zat kwam Ger bij ons aan huis. Hij had alle type ringen mee (materiaal, vorm, type). Toen we daaruit hadden gekozen kwam het leukste deel; samen gaan ontwerpen. Ger neemt alle tijd en denkt mee over wat voor ring bij je past. Uiteindelijk kwamen tot het paar op de foto. Over 1 week gaan we ze officieel bij elkaar omdoen. Ik kan niet wachten. Zo bijzonder dat we een uniek paar ringen hebben. Als je nog niet weet waar je je ringen wilt laten ontwerpen, nordicbydesign is echt een aanrader!

Plan jullie afspraak.

× Chat