Mijn 1e afspraak met/bij Maria was op 7 december 2019, ik kwam alleen zonder vriendinnen want ik ben nogal gevoelig voor de meningen van anderen. Maria heeft zich vanaf het allereerste moment opgeworpen als mijn bff voor het maken van mijn droomjurk(-en). Wisten wij veel dat deze bijzondere vriendschap ruim 2 1/2 jaar zou duren!
Op 15 juli 2022 ben ik dan eindelijk getrouwd. Ik had 2 jurken gekocht via Zalando en Maria heeft deze aangepast naar de jurken van mijn dromen! Ik was het mooiste meisje van de dag in jurken die zo mooi zijn dat ik ze het liefst elke dag zou willen dragen.
Maria heeft enorm veel kennis van wat past bij welke bruid en is eerlijk in haar mening. Maria is snel, ongelooflijk kundig, enorm gastvrij en echte gouden handen. Ik wens elke bruid to be Maria toe!
Lieve Maria, dankjewel voor de afgelopen 2 1/2 jaar, naast het maken van mijn droomjurken heb je mij door veel meer dalen heen gesleept met je lieve woorden en oprechte aandacht. Daar ben ik je enorm dankbaar voor.

Liefs,
Joy

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Chat