Lieve Maria,

Wat ben ik blij dat jij op mijn pad gekomen bent. Ik had een prachtige jurk gekocht, maar goed passen deed de jurk nog niet. In de bruidswinkel kreeg ik jouw visitekaartje, en er werd bij verteld dat jij een engel bent. En niets bleek minder waar. Jij hebt mijn jurk perfect passend gemaakt, ik voelde me mooi en comfortabel. Ook wilde ik heel graag een stola van namaakbont. Ik wilde jou vragen of je er eentje voor me wilde maken, maar jij toverde de perfecte stola tevoorschijn uit jouw kast. Ik mocht deze van je huren, wat me heel veel geld heeft gescheeld.
Elke keer als ik kwam passen, dacht je er aan om het kacheltje even uit te zetten omdat ik het door de spanning snel warm kreeg. En op onze grote dag ben je zelfs naar mij toegekomen om me aan te kleden. Ik kan niet onder woorden brengen hoeveel dat voor mij betekent heeft. Het bracht zoveel rust.

Wij hebben onze trouwringen bij jouw man Ger gekocht. En ook dat was perfect geregeld. Hij heeft veel moeite voor ons gedaan, omdat de ringen die wij wilden hebben eigenlijk uit een oude collectie kwamen. Maar het is hem gelukt. Ger is de ringen zelfs persoonlijk komen brengen.

Jullie zijn allebei fantastische mensen, en hebben er mede voor gezorgd dat onze grote dag onvergetelijk is geworden. Duizendmaal dank.

Arjan en Leontien Luisman

Categorieën:

× Chat